Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také s Pepou Vojtkem (58) jsme se, stejně jako s mnohými jinými zpěváky, potkali u příležitosti 15. narozenin Divadla Kalich. Dávno tam už nehraje, jeho domovskou scénou je Divadlo Broadway, přišel ale k narozeninám zazpívat písničku Láska, jenom láska z muzikálu Hamlet, v němž se v tomto divadle dal dohromady s expartnerkou Sabinou Laurinovou (52).

Jeho úplně první muzikál to ale tehdy před patnácti lety nebyl. "Začínal jsem v Krysařovi, to bylo v divadle Ta Fantastika, až pak jsem byl tady," vzpomínal. A neodcházel zrovna v dobrém, nepohodl se totiž s režisérkou Mirjam Landovou. "Nastupoval jsem do muzikálu Tajemství, který už byl rozjetý, a všichni to už uměli, do toho jsem měl nějakou chřipku. Tak jsem to odpískal a myslím, že Mirjam byla nakonec ráda a dnes spolu dobře vycházíme, už je to dlouho," upřesnil.

Nyní ho můžeme vídat právě již ve zmíněném Divadle Broadway. "Hraju tam v Casanovovi, Adamovi a Evě, teď se vrátila Kleopatra a v novém roce budou zase Tři mušketýři. A u sousedů v Hudebním divadle v Karlíně nás čeká Dracula," vypočítal. Ten se ovšem bude uvádět i ve velkých halách, tak nás zajímalo, jak se těší na ně a hlavně na závěrečnou O2 arenu. "Tu nechám asi Danovi Hůlkovi, (55) on je v Draculovi zběhlejší, a já ji vyprodám se svojí kapelou," smál se.

Reklama

Další články

Načítám