Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Henrieta Hornáčková, která hraje v Cestách domů záchranářku Lucii, zažila v kariéře herečky už hodně zvláštních a zapeklitých situací. Před pár dny se ale přesvědčila, že se vždycky najde něco, co ji dokáže překvapit. A nejen v dobrém.

Jedna ze scén zmíněného seriálu Hornáčkové předepsala nechat se omráčit paralyzérem a 'bezvládná' naložit do auta. A přestože ji několikrát zkoušela, stejně se herečka nevyhnula drobným zraněním.

„Museli jsme se soustředit, aby do sebe všechno zapadlo. Ptala jsem se, co s člověkem udělá, když ho někdo omráčí paralyzérem, abych to věrohodně zahrála. Byl to zvláštní pocit, když mě cizí člověk bral do náruče a já musela dělat, že jsem bezvládná. Měla jsem trochu strach, ale nemohla jsem to dát najevo, bylo by to vidět ve tváři,“ popovídala nám o pocitech, které během natáčení měla.

„Musím říct, že toto natáčení bylo zatím nejdrsnější, jaké jsem kdy zažila, taky si z něj odnáším zranění. Herec, který hrál únosce (Jarmil Škvrna - pozn.), mi paralyzérem udělal na krku modřinu. A když mě hodil do auta, rozjel se s ním pak tak prudce, že jsem se uhodila a odřela si ruku. Takže jsem během tohoto natáčení doslova nasadila vlastní kůži,“ dodala herečka, nyní již s úsměvem na rtech.

Reklama

Další články

Načítám