Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lidská panenka Barbie Valeria Lukyanova pocházející z Ukrajiny se stala obětí útoku dvou neznámých mužů, kteří ji napadli zezadu nedaleko jejího bydliště. Stalo se tak posledního říjnového dne a modelka následně strávila čtyři dny na nemocničním lůžku s poraněnou čelistí a ústy.

Osmadvacetiletá Lukyanova tvrdí, že se nejspíš stala obětí několika osob, které jí poslední dva roky anonymně vyhrožují a vedou proti ní nenávistnou kampaň. Nyní prý své výhrůžky vyplnily a surově ji zmlátily a škrtily. Jako důkaz vyvěsila na sociální síť fotografie s obvázanou hlavou a oteklými natrženými rty. Jenže už vyvstaly i pochybnosti, zda jen Valeria nepodstoupila další z vylepšovacích procedur na plastické chirurgii a svou hospitalizaci si trochu nepřibarvila. To ale Ukrajinka odmítá s tvrzením, že je její tvář přirozená a čistě dílem přírody. Jediné, co kdy podstoupila, je údajně zvětšení ňader.

„Napadli mě u vchodu do domu, kde mám byt. Vracela jsem se z obchodu s taškami, a když jsem zadávala u dveří kód, přiřítili se dva muži a napadli mě. Nic neříkali a ani mě neokradli. Stalo se to rychle, praštili mě do hlavy a několikrát do čelisti, načež mě jeden začal škrtit. V tom se nečekaně objevila moje sousedka. Nevím, co by se jinak stalo. Jak ji zahlédli, utekli,“ vyprávěla modelka místním novinářům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám