Hlavní obsah
Článek

Herec Sean Penn (50) neplýtvá časem. Truchlení po mladičké Scarlett Johansson (26), s níž se rozešel teprve před měsícem, raději vyměnil za další krásku po svém boku. Tu ukázal před pár dny v Los Angeles, kde se ruku v ruce procházeli po ulici a vášnivě se líbali. O pár dní později se Penn s tou samou ženou objevil na pláži v kalifornském Malibu. Zatím stále ještě neznámá brunetka v zelených šatech se pokoušela krýt si obličej botami, ale to se jí stejně nepodařilo.

Penn dával na odiv své vypracované tělo, na kterém často a vytrvale maká. Běhat například chodil často právě se Scarlett Johansson, s níž se údajně rozešel proto, že jej příliš stíhala. Volnosti si ale dlouho neužíval.

Podle všeho nyní tvoří pár právě s pohlednou brunetkou, s níž v pondělí zašel na vodní skútr. Novou přítelkyni, kterou měl usazenou za sebou, neustále přidržoval a sledoval, jestli náhodou nezahučela do vody. Dvojice byla spatřena i minulý týden v Santa Monice. Ukázalo se, že Penn se svou novou přítelkyní chodí také běhat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám