Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Hledáte hračky, které by vaši nejmenší prostě zbožňovali? Díky kterým by zapomněli na počítač, iPad, a dokonce i na věčné vztekání? Přinášíme vám pětici letošních trháků, s nimiž pod stromečkem vašim drobečkům vykouzlíte velikáááánský úsměv na tváři.

Lego Duplo Vláček plný čísel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete hračku, která vydrží desetiletí? Chcete Lego Duplo! Pokud hned na začátku investujete do kvalitního výrobku, neprohloupíte. Lego se dědí po generace. K základní sadě si postupně můžete dokupovat další a stavebnici jednoduše rozšiřovat. Zárukou kvality je i velmi oblíbené a vychytané Lego Duplo. Oproti klasickému Legu jsou kostky větší, proto jsou vhodné i pro děti v předškolním věku (od 2 do 5 let). Lego Duplo rozvíjí dětskou kreativitu a fantazii. Model Vláček plný čísel dokonce učí děti počítat. Děti si mohou postavit svůj první vláček, později ho proměnit na dům, tunel či psí boudu, a přitom se zábavnou formou vzdělávat.

Yookido Kouzelný kohoutek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte tu správnou hračku do vany? Až vyzkoušíte Yookido Kouzelný kohoutek, koupání bez něj si už děti ani nebudou umět představit. Mnohé dětičky chtějí mít ve vaně stále puštěný vodovodní kohoutek, což není zrovna ekonomické. Yookido Kouzelný kohoutek tento problém vyřeší jednou provždy. Díky veselým barvám, 3 vyměnitelným kelímkům a 2 přísavkám se i vy určitě přidáte do kouzelného "fanklubu" nadšených a spokojených rodičů. Yookiďáci se tentokrát s hračkou opravdu potrápili. Promakaný design je již samozřejmostí a u Yookida i pravidlem. Takže pokud letos toužíte obdarovat svého drobečka hračkou do vany, vyberte si hračku pěknou, kvalitní a neokoukanou - Kouzelný kohoutek.

Krokodýl KrokoBloko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte doma malého, zvídavého průzkumníka, který rád objevuje nové věci? Pokud chcete hračku, která předčí vaše očekávání, darujte Krokodýla KrokoBloko od značky K´s Kids. Výrobci při navrhování dbali zejména na hlavní potřeby našich nejmenších - rozvoj psychomotoriky, širokou variabilitu a možnost hrát si tak, aby je hračka po chvíli nenudila. A tak se zrodil Krokodýl KrokoBloko. Kroko je známý jako kvalitní, precizně zhotovený unikát, který si zamilují hlavně děti starší 6 měsíců. Budou si moci oblíbeného krokodýla rozložit a složit a hrát si i s jednotlivými částmi. Zabaví se s chrastítky, píšťalkami, mohou se dívat do zrcátek… To vše nabízí KrokoBloko.

Bright Starts OBALL

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte jednoduchou, lehkou a přitom zajímavou hračku pro nejmenší? Bright Starts OBALL je atraktivní míček, který rozvíjí jemnou dětskou motoriku. Díky jednoduchému designu se pohodlně drží a je vhodný i pro nemotorné dětské prstíky. Míček je cenově dostupný a přitom má mnoho využití. Děti ho mohou chytat, kousat do něj, nebo jen pozorovat, jak se kutálí. Výrobci se v tomto případě řídili heslem "v jednoduchosti je krása". Pokud tedy hledáte hračku bez použití baterií, blikajících světýlek a hlasité hudby, Bright Starts Oball splní i tato očekávání. Navíc ho bez problémů můžete brát všude s sebou. A my vám garantujeme, že se vaše dítě jen tak nudit nebude.

Woody Motorika 3D

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Minimálně jedna sada dřevěných kostek patří snad do každé domácnosti. Chcete-li na letošní Vánoce darovat léty ověřenou kvalitu a zároveň chytrou hračku, darujte soupravu Woody Motorika 3D! Pokud upřednostňujete smysluplné hračky, při kterých musí děťátko přemýšlet a zároveň se i příjemně zabaví, Woody Motorika 3D je ta správná volba. Hračka rozvíjí nejen jemnou dětskou motoriku, ale i myšlení a prostorové vnímání. Woody dřevěné hračky jsou klasika za přijatelnou cenu. Používají jen ty nejkvalitnější barvy, které upoutají dětskou pozornost a zároveň se neloupou. Jednotlivé kostky jsou hladké na dotek a bez ostrých hran. Woody je zaručený lídr v kategorii dřevěných hraček!

Další články

Načítám