Hlavní obsah
Článek

Na to, že se slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes stala jednou ze stálic českého filmu, jsme si už zvykli. Právě teď natáčí nový snímek Burácení režiséra Adolfa Ziky. Za femme fatale tady ale tentokrát nebude. "Zklamu vás, ale moje postava je zajímavá v tom, že ve filmu zestárne asi o deset let, což je docela náročné," prozradila Super.cz.

Nám se ovšem zdá, že sama Vica od doby, kdy se objevila v prvním českém filmu, nezestárla vůbec a vypadá pořád jako dvacítka. "To mne velmi těší. Asi to bude tím, že se o sebe starám, v téhle profesi musím," řekla Vica a my ji požádali, aby byla konkrétnější.

"Nejde jen o vnější pohled, ale i o vnitřní spokojenost. Ale například piji každé ráno teplou vodu s medem a s kamarádem, který tomu hodně rozumí, sbírám v lese nejen houby, které mne také baví, ale i bylinky. A bylinné čaje pak každý den piji. Inklinuji hodně k přírodě, místo abych používala drahé krémy," vysvětila tak hojně obsazovaná herečka, že si ani nepamatuje, co vlastně v posledních letech natočila.

Skoro jsme ji zaskočili dotazem na film Robinson and Crusoe, který točila ve slovensko-maďarské koprodukci, který dostal před pár dny cenu na mezinárodním festivalu v Turíně a v němž právě svou častou roli femme fatale hrála. "Víte, že jsem ho ani neviděla? Točili jsme ho už před třemi lety a nevím, jak vypadá. Ono se to někdy s produkcí protahuje, takže třeba i film Zejtra napořád, který se představoval v létě na karlovarském festivalu, se točil také před třemi lety, tak se nedivte, že v tom nemám úplně jasno," vysvětlovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám