Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

87 % mužů uvádí, že s naprostou jistotou poznají ženu se silikonovými implantáty. O 6 % více jich dokonce přiznává, že je pro ně velikost prsou důležitá bez ohledu na to, zda jde o prsa pravá, nebo zvětšená silikonem. Jak tedy poznat, co je pro vás to pravé?

Zvětšení prsou silikonovými implantáty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Právě tento zákrok patří po celém světě k nejčastějším plastickým operacím a ani Česká republika není výjimkou. Potvrzuje to i nedávný výzkum kliniky Asklepion, podle kterého plastika prsou tvoří 37 % všech plastických operací této pětipatrové kliniky. Jistě je to i proto, že pokud se rozhodnete pro takový zákrok, vyberete si zařízení, kde vás budou operovat ti nejzkušenější chirurgové těmi nejmodernějšími metodami a použijí jen kvalitní a bezpečné materiály.

Co pomůže při rozhodování?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Než se tedy rozhodnete na plastiku jít, měli byste přesně vědět, kdo vás bude operovat, jaké má zkušenosti, jak vypadají výsledky jeho práce. Všímat byste si měli také prostředí, ve kterém vás lékař přijme a toho, jestli vám srozumitelně odpovídá na všechny dotazy. V pražské klinice Asklepion vám vaše rozhodnutí, jakou velikost a tvar implantátu si vybrat, usnadní 3D simulátor Vectra. Naskenuje vaše tělo a vy si pak na monitoru s chirurgem vymodelujete svůj krásnější dekolt a prohlédnete si, jak budete po operaci vypadat. Chirurg vám také vysvětlí, zda je pro vás vhodnější použít anatomický nebo kulatý implantát a jakou operační metodu použije.

Jak tedy vybrat ty pravé?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedny z nejpopulárnějších a chirurgy nejpreferovanějších prsních implantátů u nás jsou výrobky značky Mentor. Jsou navrženy tak, aby držely svůj tvar, ale přitom působily přirozeným a měkkým dojmem. To zjednodušeně řečeno znamená, že těch 87 % znalců ženských prsou by se možná divilo, že to, co vypadá jako přirozená prsa, jsou ve skutečnosti Mentory od chirurgů z Asklepionu. Další výhodou této značky je navíc mnohem větší odolnost vůči vytékání než u jiných silikonových implantátů. A pokud jde o tvar a velikost, vybere si opravdu každá.

Kolik stojí luxusní prsa?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cena za špičkovou práci těch nejlepších chirurgů v České republice a světově nejpoužívanější implantáty Mentor se v Asklepionu – Klinice a institutu estetické medicíny určitě nepohybuje mimo reálné možnosti běžných smrtelníků. Částka 71 600 Kč za kulatý profil a 86 600 Kč v případě anatomického implantátu dokáže konkurovat cenám u mnohem méně prestižních zařízení, kde navíc riskujete použití nekvalitních materiálů a vůbec nejistý výsledek. A jde přece o vaši krásu a zdraví, na něm se určitě nevyplatí šetřit! Cena, kterou uvádí Asklepion, je přitom konečná a zahrnuje veškerý materiál, anestézii, operační i pooperační péči.

Ke komu se objednat?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V Asklepionu se objednejte na konzultaci k MUDr. Miroslavu Krejčovi, PhD. Patří k naprosté špičce plastické chirurgie v České republice. Své zkušenosti získal při působení doma i v zahraničí (mj. v Austrálii – Flinders Medical Centre či ve Velké Británii – The Harley Medical Group). Ročně provede 600 – 800 zákroků a podle výsledků auditů má mezi kolegy nejnižší procento komplikací! Výsledky jeho operací vás přesvědčí.

Další články

Načítám