Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) patří k největším módním ikonám u nás. Za oblečení a doplňky je ochotná utratit horentní sumy, navíc k tomu vlastní skvělý cit pro módu. Tentokrát vyrazila do luxusního obchodu se šperky, aby pomohla s výběrem ostatním ženám.

"Dneska máme akci, že některým ženám radím, pomáhám ve výběru šperků. Netroufám si někomu tvrdit, že jsem módní znalkyně, dělám přešlapy jako spousta lidí. Je pravda, že kamarádky si ode mě chtějí nechat poradit, možná mám nějaký speciální cit, ale určitě se za módního znalce nepovažuju," řekla Super.cz Simona.

S výběrem outfitu si tentokrát hlavu nelámala. I tak ale předvedla nádhernou modrou kabelku, jejíž přesnou cenu nechtěla modelka prozradit. Podle našich informací se cena této kabelky pohybuje kolem sedmdesáti tisíc korun. "Nejdražší na mě je opravdu taška, ta stála nekřesťanské peníze. Jinak mám normální džíny, svetr z mého oblíbeného obchodu z Londýna a značkovou šálu," prozradila Simona.

Oblékání jí zabralo jen pár minut. "Neměla jsem čas. Včera jsme měli oslavu narozenin mého čtyřletého syna, která se dost protáhla," usmála se Simona, která během dopoledne raději nesundala sluneční brýle.

Za módu utrácí ráda, ale prý se rok od roku zlepšuje a nenakupuje jako šílenec vše co vidí. "Dnes už nejsem marnotratná jako dřív. To jsem byla schopná si takových kabelek koupit několik.. Dnes si koupím třeba jednu za rok. V mém případě to je velký posun dopředu. Teď stavíme dům a já si za takovou kabelku můžu koupit pěknou sedačku, televizi. Teď investujeme spíš do toho domu," dodala topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám