Hlavní obsah
Článek

Moderátorka zpráv na Nově Kristina Kloubková je maminkou dvouleté dcery Jasmínky a už je naplno v pracovním procesu. Zatímco Lucie Borhyová (45) má kvůli maličké dceři Lindě v práci volnější režim, Kristina žádné úlevy nemá.

"Já lepší režim nemám, mám už docela velikou slečnu, Jasmínce je dva a čtvrt roku. Chodím do práce jako všichni ostatní, ale jsem ráda, že Lucka má úlevy, protože má holčičku ještě maličkou. Není v tom žádná zášť, já jí to moc přeju," řekla Super.cz Kristina na premiéře nového filmu Interstellar, kam vyrazila s přítelem Karlem.

Když ona měla dceru Jasmínku malou, žádné úlevy neměla. Do půl roku po mateřské musela být zpět v práci, jinak by o ni přišla. Zachraňovala ji rodina, babičky a partner Karel.

"Je pravda, že já volnější režim neměla vůbec. Je to tím, že je teď v televizi jiné vedení, tak je úplně jiná situace," dodala Kloubková.

Práci a rodičovství si užívá. "Jsem teď zrovna v období nemocí a chřipek, každá máma ví, jak to je hrozně těžký, dítě v noci nespí a chrchlá. Daří se mi ale dobře, jsem šťastná, spokojená. Je to hezké období. S Martinem Pouvou se stále sžíváme, to bude chvíli trvat. Ale doba hájení je snad tři měsíce, tak snad diváci budou ještě tolerantní," dodala Kloubková.

Reklama

Další články

Načítám