Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Většina by asi čekala, že kuchařský profík Zdeněk Pohlreich (66) při vyslovení jména Ladislav Hruška (46) nebo při zahlédnutí jeho knížky zezelená a nechá svůj poslední chod podívat se zpět na světlo boží. Jenže to skoro vypadá, jako by experimentátora, z něhož třeba takový kluk v akci Filip Sajler má téměř žaludeční vředy, měl rád. Udělal mu nejen reklamu, když se s gestem palce nahoru vyfotil s Hruškovou knížkou, navíc nám řekl slova, z kterých se nám málem připálila písmena v článku!

Pohlreich se při příležitosti otevření nového knihkupectví v centru Prahy rozhodl uspořádat autogramiádu ke své nové knížce. A nechal se při tom vyhecovat i k tomu, aby zapózoval s nejprodávanější českou knihou novácké hvězdičky Ládi Hrušky.

Copak to? „Já si myslím, že to je jedna z nejcennějších gastronomických publikací vůbec. Její přínos je samozřejmě nepopíratelný. A on je hodnotným mužem. Je to gastronomický pán, který tu chyběl. Je dobře, že ho tu máme,“ řekl Super.cz smrtelně vážně Pohlreich.

Tohle asi bude ironie, chtělo by se napsat. Hruška je ale nadšený. „Vždyť já taky dlouho říkám, že si ho vážím, že s ním nechci a nebudu soupeřit a že si každý jedeme tu svou. Zdeňku, díky, a tvé nové kuchařce přeju vše dobré!“ vzkázal kuchařské hvězdě.

„Však já mu přeju taky, ať se mu to dobře prodává. Každý má právo na svých pět minut slávy,“ uzavřel pobavený Pohlreich. Podle nás správně pochopil, že než se nad miláčkem jedné části národa pohoršovat, je lepší si z toho všeho udělat milosrdnou legraci…

Reklama

Další články

Načítám