Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) na své poslední vystoupení u Opavy dlouho nezapomene. I když celý koncert proběhl v pořádku, v naprostém závěru došlo málem k tragédii. Při odchodu z pódia totiž zavrávorala a málem si ošklivě ublížila.

„Bylo už po koncertě, když jsem odcházela z jeviště. Kdyby tam nebyl ten pán, který mě zachytil, nevím, jak bych dopadla. Bylo by to rozhodně daleko fatálnější zranění,“ vzpomíná s hrůzou zpěvačka, která ani tak neodešla bez šrámů. „Mám strašnou modřinu na noze a nataženou ruku, za kterou mě ten bodyguard tahal nahoru, abych se nepřizabila,“ vysvětluje Janků.

Ta se také přiznala, že to nebyl její první hrůzostrašný karambol. „Já bohužel padám často. Jednou jsem spadla z jeviště a měla jsem tři týdny nohu v sádře. Kdysi jsem totiž byla na jevišti hodně divoká. Tentokrát za to nemůže moje divokost, ale schůdky. Teď si promazávám nohu mastí, abych neměla v létě tak ošklivou modřinu. Ale říkám si, že ještě můžu být za tu modřinu ráda“ dodala Janků. Ta má sice na pády smůlu, ale nebála se vylézt na bagr. Rekonstruuje totiž zahradu.

„Já jsem si na to kopání jen hrála, abych odehnala chmurné myšlenky. Bylo to totiž fakt strašné. Deset let bydlíme v baráčku v satelitním městečku a najednou jsme museli vše zbourat, aby k nám mohli přijet s bagrem,“ vysvětlila Janků, která se rozhodla, že si na léto nechá postavit bazén. Otázkou zůstává, jestli se u něj jednoho dne se svým talentem na pády nepřizabije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám