Hlavní obsah
Článek

Také máte pocit, že je vaše ložnice bez nápadu a chybí jí ta správná porce energie? Máme pro vás velmi jednoduché řešení, které nezabere mnoho času, ale z výsledku budete naprosto nadšeni. Bytový textil je totiž nejsnáze vyměnitelnou částí interiéru, proto pojďme začít právě tady. Rozhodně nepodceňujte výběr barvy a vzoru povlečení, protože vám bude dělat společnost ve chvílích odpočinku. S oblibou u nás říkáme, že povlečení má být láskou na první pohled. Najděte si „svou lásku“ a udělejte si báječné Vánoce pod peřinou.

Svěží zelená pro dokonalý relax

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Geometrické vzory jsou stálicí interiérů, díky své nadčasovosti se vám jen tak neomrzí a svěží zelená zajistí báječný odpočinek. Ložní povlečení JAMISSON GREEN bude slušet hlavně moderním ložnicím. Špičkové technologie použité při tisku se postarají, že povlečení bude i po mnoha praních jako nové, barvy zůstanou krásně zářivé.

Modrá jako symbol čistoty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U originálních nápadů zůstaneme, seznamte se s ložním povlečením LOCARNO. Efekt kontrastujících barev a jednoduché křivky tvoří harmonický celek. Hladká bavlna, ze které je povlečení vyrobeno, vás pohladí. Usínat a probouzet se v luxusním povlečení nebylo nikdy jednodušší.

Královská fialová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejoblíbenější povlečení můžete mít nyní i vy. Pořiďte si do své ložnice designový kousek ARMANI v elegantních barvách. Dokonalého outfitu docílíte barevně sladěným prostěradlem a prošívaným přehozem ve stejném dezénu.

Noblesní bohyně Venus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Extravagantní ložní povlečení VENUS s výrazným vzorem zaručeně rozzáří každý interiér, svou noblesou si již získalo nejedno srdce. Hebká bavlna zušlechtěná precizní výrobou zaručuje mimořádnou životnost povlečení.

Báječné doplňky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oddejte se luxusní relaxaci v kvalitních dekách, kterým nechybí elegance a styl. Zasloužíte si jen to nejlepší a s našimi originálními výrobky vás mile překvapíme. Vysoký podíl bavlny je důvodem, proč jsou deky jemné na omak a mají dlouhou životnost. Pořiďte si hřejivou deku v atraktivních barvách a vzorech s velmi hustým vlasem.

Další články

Načítám