Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská herečka Eva Green, kterou diváci znají díky roli Bond girl ve filmu Casino Royale a pokračování kultovního filmu Sin City, byla slavnostně odhalena v prestižním kalendáři Campari 2015.

Sexy herečka s francouzskými kořeny se tak zařadila po bok Penélope Cruz, Milly Jovovich či Umy Thurman, které se nechaly zvěčnit v minulých ročnících kalendáře. Letošní počin nese název Mytologie Mixologie a je již šestnáctým v pořadí. Tentokrát se jeho obsah zaměřuje na oslavy unikátní historie koktejlové značky.

Okouzlující hrdinka Eva Green pro focení oblékla a obula řadu úžasných modelů od designérů, jako jsou Vivienne Westwood, Versace, Alaia nebo Christian Louboutin. Na svůdných fotkách této elegantní herečky vynikly nejen její štíhlé nožky, ale i neodolatelný výstřih.

„Pro mě byl tento projekt víc než jen pouhé tvoření kalendáře. Bylo to především o vyprávění řady příběhů kreativním a nápaditým způsobem, a přesně to se nám podařilo,“ řekla Eva Green, kterou v kalendáři zvěčnila fotografka Julia Fullerton-Batten.

"Byla jsem nadšená z příležitosti fotit kalendář s Evou Green. S kapkou historie jsme dokázaly vytvořit velmi moderní fotografie. Doufám, že ostatní se do kalendáře zamilují stejně jako já,“ prohlásila fotografka.

Kalendář, který vychází v limitované edici 9999 kusů, nebude na prodej, ale bude rozdáván přátelům Campari po celém světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám