Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen na východní Ukrajině se vedou boje mezi Ukrajinou a proruskými separatisty. Válka slov se vede také v modelingu, který se hojně využívá i v propagandě.

Rusové letos slavnostně vyhlásili jako svou nejkrásnější přírodní ženu modelku Mariu Zarring (28). Na tom by nebylo vůbec nic pobuřujícího, kdyby modelka, jejíž hrudník zdobí přírodní ňadra neuvěřitelné velikosti číslo jedenáct, nepocházela z Krymu, který Rusové nedávno anektovali.

Zvolení této prsaté dámy proto ihned vyvolalo ostré negativní reakce. Kyjevská odbornice na krásu Oksana Melnyk považuje výběr rodačky z Krymu za nemístný výsměch ze strany Ruska. „Vybrali ji jen proto, aby nám v tom vymáchali nos,“ nebrala si servítky. Řada Ukrajinců navíc hrudníkovou mega výbavu vnadné modelky nepovažuje za výtvor přírody, ale precizní produkt plastické chirurgie.

Samotná Maria je z ruského ocenění nadšená a o propagandě nechce vůbec nic slyšet. „O politiku se nezajímám, jsem pyšná na svá prsa, tělo, udělené ocenění i mou vlast,“ prohlásila bez uzardění. Nutno ale podotknout, že momentálně žije v Moskvě...

Reklama

Další články

Načítám