Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen hrstka zasvěcených věděla o tom, že se do Prahy chystají největší krásky planety Miss Universe Gabriela Isler a Miss USA Nia Sanchez.

Super.cz byl samozřejmě u toho, když krasavice dnes deset minut po desáté hodině přiletěly. Dívky měly za sebou velmi náročný let, když včera po třetí hodině odstartovaly z New Yorku. Přesto na nich nebyla vidět únava. „Do Prahy jsem se velmi těšila,“ nechala se slyšet nejkrásnější dívka planety a nejkrásnější Američanka jí přitakala: „Máme velkou radost, že jsme navštívily tak krásné místo, jako je Praha.“

Krásky přijely do Prahy, aby zde zahájily exkluzívní výstavu diamantů, která je vůbec největší akcí tohoto druhu pořádanou v Evropě. Hlavním skvostem výstavy bude unikátní 64 karátový diamant, který má hodnotu 16 miliónu USD. Dalšími lákadly budou diamanty osazené v nádherných špercích, především pak volné diamanty různých velikostí, fascinujících barev, ale i diamanty, které budou prezentovat různé typy brusů. K vidění bude i řada luxusních diamantových setů, hodinek a originálních prstenů, které jsou výsledkem ruční řemeslné výroby.

Reklama

Další články

Načítám