Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) patří ke stydlivějším představitelkám svojí profese. O její akty jsme ještě nikdy nezavadili a také intimnější rozhovory nevede zrovna s nadšením. Tentokrát ale nebylo zbytí. Když jsme se totiž setkali, bylo to na proceduře, kdy se zbavovala chloupků na celém těle.

"Holení už mě nebavilo, při mojí práci to podstupuji denně už spoustu let. Tak jsem se rozhodla pro trvalou laserovou epilaci," svěřila Aneta a my ji pobavili dotazem, proč to dělá před zimou? Mohla by ušetřit za podkolenky, když by si nechala chloupky naopak narůst. "Tak to jsem nikdy nedělala, abych se nechala na zimu zarůstat," reagovala zaskočená Aneta, která na sobě měla při rozhovoru jen ručníček a kalhotky. I ty ale později svlékla.

Kromě podpaží, nohou a rukou, kde jí jako brunetce též rostou silnější a tmavé chloupky, se totiž rozhodla i pro tzv. brazilku, kdy se chloupků zbavuje i celý klín. "O tom jsem ale vůbec nechtěla mluvit," červenala se modelka. Na to, že některým mužům vadí, když jsou ženy úplně holé jako děvčátka, měla odpověď.

"Každý má samozřejmě jiný vkus, ale já to pokládám za hygieničtější. Nemám potřebu se vracet do dob, kdy to nebylo zvykem. A jestli má někdo potřebu něco takového vidět, ať si pustí staré německé porno," krčila rameny Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám