Hlavní obsah
Článek

Porotce talentové show Česko Slovensko má Talent Jaro Slávik (49) má opravdu dlouhé prsty. Na jeho pozvání totiž do Brna přijel významný hledač talentů Seymour Stein. Ten před lety uslyšel demo nahrávku Madonny a podle svých slov věděl, že z ní bude superstar.

„Tenkrát jsem byl v nemocnici a uslyšel její demo nahrávku. Okamžitě jsem věděl, že musím být první, její talent byl už tenkrát patrný,“ svěřil Stein, který je s Madonnou stále v kontaktu. A to od jejího objevení uplynulo více než dvacet let. Stein připomíná, že talent je jenom padesát procent úspěchu. Důležitým hlediskem pro to stát se populární světovou ikonou, je hlavně být ve správný čas na správném místě. Stejné tomu bylo i v případě Depeche Mode nebo rockové legendy The Ramones.

Otázkou zůstává, jestli slavný hledač talentů objeví další světovou ikonu i mezi řadou českých a slovenských soutěžících. Pomoci mu v tom má i Jaro Slávik, který se stará se svou firmou Tata Zone o některé finalisty letošní SuperStar. "Jasnou jedničkou je Michal Šeps. Po tom je extrémní poptávka, lidi z něj pořád šílí," prozradil Super.cz Slávik.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám