Hlavní obsah
Článek

Bratři Tomáš a Jan Kučerovi, kteří mají na triku nechtěně vtipný český horor Poslední výkřik, v němž nechali zavraždit Ivetu Bartošovou, se rozhodli zabrousit do světa plného pohledných a vášnivě romantických chlapců. Dali dohromady skupinu čtyř mladíků a vytvořili s nimi boyband Mads. Ten má kupodivu úspěch, během deseti dnů vidělo jejich klip Dej mi čas na internetu skoro 220 tisíc lidí.

„Zpěváky jsme objevili na základě nahrávek na známém video serveru. Tímhle způsobem objevili před lety ostatně i Justina Biebera. Text k písničce napsal člen Lunetiku David Škach, který stojí za veškerými slavnými hity této kultovní chlapecké skupiny,“ uvedl Tomáš Kučera a pochlubil se, že song nahrávali ve studiu, kam pravidelně chodí Karel Gott. A to se vyplatí!

„Kluci to mají u dívek slušně rozjeté. Uvidíme, jak naloží se svou životní šancí,“ dodal objevitel Milana Brigadoia (21), Števa Hrebíka (20), Marka Strnadla (19) a Davida Žáka (18). Na hudebním trhu ale už nějaký ten pátek působí jiný úspěšný boyband New Element, další se v této době také představuje. Uvidíme, zda uspějí i tyto dva nové, nebo si mladé slečny už své favority vybraly…

Reklama

Další články

Načítám