Hlavní obsah
Článek

Myslíte si, že už vás dnes nic nepřekvapí? Ze všech stran se na vás valí „převratné novinky“ a vy už máte pocit, že už všechno znáte? Možná je přeci jen novinka, která vás dokáže překvapit. Bambusové povlečení!

V čem je jiné?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bambusového vlákna nabízí 3x vyšší savost tělesné vlhkosti oproti bavlně. Nehromadí se v něm roztoči a mikroorganismy, je antibakteriální a hypoalergenní. Zároveň je velmi jemné, hebké a bezvadně vyhovuje i citlivé pokožce. A jako bonus se dobře žehlí! Podívejte se na motivy a designy, ve kterých lze toto povlečení pořídit. A třeba se současně můžete nechat inspirovat ke koupi vánočního dárečku – luxusní povlečení se bude pod stromečkem krásně vyjímat.

Když si potrpíte na opravdový luxus…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…pak vsaďte na bambusové povlečení Tamary. Na první pohled uchvátí elegantní barevnou kombinací zelených a hnědých odstínů. Společně s přírodními a geometrickými motivy tvoří harmonickou kombinaci, která prozáří každou místnost. Na dotek je měkké, hebké a neuvěřitelně dobře saje! Dopřejte si něco vskutku neobyčejného!

Když máte rádi útulnost…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…pak je pro vás bambusové povlečení Orya v hřejivém odstínu hnědé barvy to pravé! Přírodní odstíny tvoří krásný a útulný interiér a o povlečení to platí dvojnásob. Hnědá barva navozuje pohodu, klid a harmonii. A společně s jemnými bílými detaily tvoří krásné duo, které dá vaší ložnici tu pravou atmosféru. Přirozený lesk dodává tomuto kousku šmrnc – co myslíte?

Když si zakládáte na elegantním interiéru…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…bambusové povlečení Rana dodá vašemu domovu šťávu. Elegantní a hřejivá barevná škála podtrhne krásu vaší ložnice. Originální kombinace geometrických vzorů a přírodních motivů zase přitáhne pozornost na první pohled. Na dotek příjemně měkké a jemné bambusové vlákno si zamilujete na první dotek – přesvědčte se!

Když dáváte přednost jednoduchosti…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…sáhněte po bambusovém povlečení Dimitra. Elegantní a jemné barevné kombinaci béžové, tmavě béžové a krémové zaručeně neodoláte. Drobné motivy bambusových listů na jemném a lesklém povrchu si zamiluje na první pohled každý, kdo má rád jednoduchou eleganci. Toto povlečení skvěle vynikne v každé ložnici a pozvedne celkový dojem z interiéru. Co na něj říkáte?

Další články

Načítám