Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už má pár dní do porodu, pozval Felix Slováček na karlovarský festival svoji budoucí snachu. Kateřina už má obrovské břicho a vypadá, že by měla každou chvíli rodit. S hudebníkem Felixem Slováčkem mladším čekají chlapečka, který se bude jmenovat zřejmě Felix Antonín. Budoucí babička Dáda Patrasová nepřijela. "Zůstala raději na chalupě," řekl Super.cz Felix starší.

Kateřina s Felixem se přišli podívat na párty města Karlovy Vary do Poštovního dvora. Potkali se tam například s Leonou Mchálkovou nebo Jiřinou Bohdalovou, kterou všichni obletovali jako jednu z největších hvězd. Herečka se dlouhá léta návštěvě festivalu vyhýbala. Letos přijela na znovuobnovenou premiéru filmu Světáci, který představí spolu s Ivou Janžurovou.

Středeční večer byl ve znamení dokonce třech párty. Slavila ještě partnerská telekomunikační společnost a pořádně se pilo ve stanu, který provozují dodavatelé irské whisky. Prezident Jiří Bartoška měl co dělat, aby všechno stihl oběhnout.

Reklama

Další články

Načítám