Hlavní obsah
Článek

Českým šoubyznysem se roznesla zpráva, že kytarista a skladatel kapely Mandrage Pepa Bolan opouští kapelu kvůli neznámé dívce. Nám to nedalo a pátrali jsme, kde je pravda. Podařilo se nám získat video, ve kterém Pepu jeho nový objev láká k sexuálním hrátkám. Vy se na něj můžete v exkluzivní premiéře podívat právě teď.

„Je pravdou, že tento náš společný počin s Klárou může někoho překvapit, ale my jsme zatím nadšení,“ říká Pepa, který s kytaristkou a zpěvačkou dámského rockbandu K2 Klárou Gajovou vytvořil nové popové duo Napoleona a jejich první společný singl má název Struna.

"Chvíli jsme váhali, jaký singl poslat do světa jako první. Hledali jsme něco nového, co bude bavit nás i lidi. Nakonec vyhrála Struna, která možná někoho svým tématem překvapí, ale věříme, že spíš pobaví, možná se nad ní někdo zamyslí,“ říká o samotném singlu Klára a autor textu a hudby Pepa Bolan doplňuje: „Čeština buď píseň naprosto popraví, anebo jí pomůže, já doufám, že se nám povedl ten druhý případ. Klip nakonec sám naznačí, o jaké vzplanutí vlastně jde,“ dodává s úsměvem kytarista.

A opustí excentrický rocker kapelu kvůli téhle sexy dračici? „Neznamená to útlum Mandrage, ale pouze rozšíření mých aktivit a pokus vytvořit něco, co u nás momentálně schází, a nás dva s Klárou baví,“ vysvětluje Bolan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám