Hlavní obsah
Článek

Po půl roce se Sandra Nováková (41) z Moravy, kde její přítel, režisér Vojtěch Moravec, točil seriál Vinaři, vrátila do Prahy. Herečka na place nefungovala pouze jako morální podpora svého partnera, ale našla si zde i své zaměstnání. „Ustýskala bych se, kdybychom se tolik měsíců neviděli. Vyprosila jsem si tam práci u produkce a pracovala jsem tam,“ vysvětluje Sandra, která si v seriálu zahrála jednu epizodní roli a naplno se věnovala úloze produkční.

Dvojici nedělalo problém, že se šest měsíců denně setkávala na natáčení a jejich pozice režiséra a produkční byla dost protichůdná. „Moje funkce byla docela nevděčná, protože jsem zodpovídala za to, že mi v seriálu natočí reklamní produkt, což každý režisér nenávidí, protože mu to kazí dílo,“ vysvětluje Sandra a s úsměvem dodává: „Přesto mě měl Vojta rád a nehádal se se mnou.“

Pro herečku to nebylo poprvé, co fungovala na pozici produkční. „Mám za sebou projekt Barování, který mám na starost organizačně. Sebe zde nestavím do pozice zpěvačky, ale je na mně organizace večera, a tak jsem na tuhle práci zvyklá. Tady jsem se naučila něco nového a moc mě to bavilo. Chtěla bych se tomu věnovat dál, abych nemusela být závislá jen na herectví,“ říká Sandra Nováková, se kterou jsme si povídali na otevření Terapeutické zahrady ve Fakultní nemocnici Motol, kterou Nadační fond Pink Bubble nechal postavit a věnoval nemocnici pro dlouhodobě hospitalizované děti.

Reklama

Další články

Načítám