Hlavní obsah
Článek

Člověk by předpokládal, že Iveta Vítová (40) bude nějak trpět, když ji média v poslední době obviňují, že trpí poruchou příjmu potravy, opak je ale pravdou.

Jak se říká, i špatná reklama je reklama, a tak Česká Miss 2009 z pomluv těží. „Díky těmto článkům se to zase rozjelo a začínají volat klienti. Mám někdy i dvakrát do týdne přehlídku, zatímco předtím to bylo třeba jen dvakrát do měsíce,“ libuje si Iveta, se kterou jsme si povídali na otevření Terapeutické zahrady ve Fakultní nemocnici Motol, kterou nechal postavit a věnoval nemocnici pro dlouhodobě hospitalizované děti Nadační fond Pink Bubble.

Modelka má své vysvětlení, proč ji označují za vychrtlou. „Nikdy jsem cíleně necvičila a moc jsem se nehýbala, a teď, když se starám o malou, se logicky naběhám, a tak se může zdát, že jsem ještě hubenější,“ říká a jedním dechem dodává: „Nedávno jsem byla z těch všech článků tak rozhozená, že jsem si pro jistotu stoupla na váhu, což většinou nedělám, a zjistila jsem, že vážím stále stejně.“

Nejkrásnější Češka roku 2009 prý ale nemá potřebu svou postavu nějak zvlášť omlouvat. Sama je se sebou prý spokojená. „Já už se tomu jen směju, ale trošku to mrzí třeba moji mamku. Proto, když k ní vždycky přijedu na návštěvu, mám připravenou svíčkovou, smažák nebo jiné kalorické bomby. A já si klidně dopřeju,“ směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám