Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rovnou několik peprných oblečků si pro filmové fandy přichystala čínsko-americká herečka Bai Ling. Na letošním festivalu a výstavě komiksu, animovaného filmu, hororu a sci-fi žánru v Los Angeles nazvaném Comikaze Convention se nejdřív na večerní párty objevila v kostýmu kočkovité šelmy, jenž zahaloval jen to nejnutnější. Druhý den se ale už přímo do výstavní haly převlékla do podobně vyzývavého titěrného oděvu.

Akce je svým zaměřením pochopitelně oblíbená i mezi dětmi, které mají dokonce do dvanácti let vstup zdarma. Není tedy pochyb, že se to tam prcky jen hemžilo. Osmačtyřicetiletá Bai se přitom polonahá ochotně fotila nejen s vystavenými filmovými exponáty a maskoty, ale i vykulenými dětmi a spokojenými tatínky.

Nestárnoucí hollywoodská star, jež si zahrála například ve třetí epizodě Star Wars - Pomstě Sithů nebo v Zemi zaslíbené, má letos hodně plodný rok. Hraje hned v šesti celovečerních filmech včetně hororů When the Devil Rides Out nebo Blood Shed.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám