Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Den po Halloweenu se v Kalifornii konala další ulítlá akce. Všichni nadšenci do komiksu, sci-fi, fantasy, hororu i animovaných filmů se sjeli do Los Angeles. A samozřejmě ani tady nechyběly nejrůznější kostýmy a převleky. Na mejdan Comikaze´s Geeks Only Party dorazilo i několik hollywoodských hvězd, ale tou zaručeně nejnepřehlédnutelnější byla herečka Bai Ling, která si možná výstavu spletla s erotickým veletrhem.

Americká herečka narozená v čínském Čcheng-tu sice i v osmačtyřiceti oplývá postavou útlounké studentky, a tak si může dovolit vyrazit prakticky v čemkoli, ale minimalistické leopardí cosi, čemu se ani nedá říct kostým, bylo nepochybně pořízeno v sexshopu.

Vysoce vykrojené body s mnoha průstřihy se hodí maximálně do soukromí ložnice jako zpestření pro partnera. Převlek za sexy šelmu se tak tentokrát herečce ze snímků Vrána, Děsná hlína, Rudý labyrint, Anna a král či Země zaslíbená vymknul kontrole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám