Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan, která sama sebe přezdívá Frenchy, se konečně prezentovala něčím úplně jiným než předváděním silikonů na amerických plážích a svlékáním se v londýnských parcích.

Frenchy totiž natočila zbrusu nový klip k písničce s výmluvným názvem I Wanna Get Naked. Tento vskutku velmi zajímavý profesní počin Frenchy oslavila na velkolepé párty, kam, světe, div se, přišla oblečená.

A nejen to! Slávychtivá Francouzka s tělem, které připomíná materiál PVC, konečně dosáhla toho, že si ji na ulici spletli s mnohem slavnější ženou! Čtyřicetiletá milovnice svlékání se nápadně podobá herečce Tori Spelling (50) alias Donně ze seriálu Beverly Hills.

Stejně jako Tori by i Frenchy mohla z fleku účinkovat v reklamě na plastiky, ale tím její veškerá podoba s populární herečkou končí. Tori Spelling se přeci jen nepotřebuje svlékat na potkání a na rozdíl od Frenchy si udržuje jistou úroveň

Reklama

Další články

Načítám