Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World Denisa Domanská je zase zadaná. Od šestnácti let chodila s přítelem Petrem a rozešli se před rokem po pětileté známosti. A nyní nádherná modelka opět září. Je čerstvě zamilovaná.

"Začala jsem se s někým vídat. Známe se už poměrně dlouho, ale až nedávno to přerostlo ve vztah. Víc bych prozrazovat nechtěla," řekla Super.cz Denisa. Nakonec ale upřesnila, že nejde o žádného lovce dívek s titulem Miss či známého sportovce. "Je to normální kluk. Je to moc fajn," vysvětluje modelka.

Žárlivost ve vztahu prý zatím příliš není, ačkoli se kolem Miss motá mnoho mužů. "Partner nežárlí, myslím, že je rád, že má missku, že je pyšný," upřesnila studentka třetího ročníku medicíny.

Z Denisy bude za dva roky zubařka. "Škola mě hodně zaměstnává, ale modelingu se věnuju stále. Je to koníček a také dobrý přivýdělek při studiu," dodala jedna z nejchytřejších vítězek soutěže krásy.

S Denisou jsme se sešli v Lisabonu, kam odjela testovat novou Škodu Fabii. Jaká je ona sama řidička? "Najela jsem letos už asi dvacet tisíc kilometrů, jezdím za rodinou často na Moravu, hodně jsem se zlepšila a myslím, že řídím dobře. Snažím se jezdit opatrně, předpisově. Body snad žádné nemám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám