Hlavní obsah
Článek

Jsou to už tři týdny, co zpěvák Marian Vojtko (51) při natáčení videoklipu v Egyptě na kameru Super.cz slíbil, že si nechá opravdu podstatně zkrátit svoje dlouhé vlasy, které mu všichni, kromě jeho pár fanynek, vymlouvají. Dny plynou a skutek utek.

Když jsme se s Marianem potkali na propagačním focení v rámci muzikálu Fantom opery, okamžitě jsme na něj uhodili. "Ještě jsem to nezvládnul, mám teď docela hodně práce. Už mám ale objednaný termín. Ale já jsem neslíbil, že se ostříhám úplně, jen nechám vlasy zastřihnout," začal se vymlouvat zpěvák a ukázal na kameru, že si budoucí délku svých vlasů představuje zhruba pod uši.

Momentálně Marian pracuje na dokončování videoklipu, mění se ještě část hudby, neboť se mu zdá, že na sólo by byl lepší klavír než kytary. "Čeká mne tak dvanáct hodin ve studiu, kdy se bude stříhat, tak jsem si říkal, že klukům vezmu jednu dvě lahve a budeme stříhat. Myslím, že to dopadne dobře," věří Vojtko.

Protože se Marian fotil spolu s kolegy z Fantoma opery, zajímalo nás, zda společně vystupují také někde jinde než na prknech GoJa Music Hall. "S Míšou Gemrotovou a Radimem Schwabem nás čeká vánoční koncert ve Španělském sále na Pražském hradě. Už se těším a myslím, že to tam bude znít překrásně," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám