Hlavní obsah
Článek

Jako by každou chvilku očekával výhru v loterii. Nebo aspoň infarkt z návalu štěstí… Nejsrandovnější mužská bytost naší vlasti, Lukáš Pavlásek, osoba, která jistě musí být mimozemského původu, dostala příležitost vyfotit se s nádhernou Anetou Vignerovou (36). Ta je momentálně zadaná, ale týpkovi ze show Na stojáka nebo z reklam na mobily to vůbec nevadilo. Vypadal, jako by v její přítomnosti znovu chtěl vyslyšet volání Vojty Kotka: „Pojď mi hop!“

Dvojice se potkala při hodně netradiční a nepříliš romantické příležitosti – na food festivalu Jakože, cože?, kde o různý hmyz nebyla nouze. A zrovna komik Pavlásek se na místě přiznal, že radši než moravského vrabce zdlábne pečeného mola nebo pěkně křupavého červa. Omrkl ale i molekulární kuchyni, v níž byl štrúdl v kostce nebo alkohol v pevném skupenství.

Pavlásek se však nejvíc vyřádil na hmyzožraní. „Já to jím i doma. Třeba ráno k snídani jsem měl pečené moly, to je moje specialita. Kvůli tomu pěstuji i šatní moly ve skříni. Z nich pak dělám různé dorty. Dobře se dají i opéct na pánvičce s vajíčky,“ svěřil se s vážnou tváří (jestli vůbec nějakou takovou má ve výbavě).

A zatímco Lukáš se olizoval až za třetí řadou svých uší, Aneta tak nadšená nebyla. „Lezlo mi to do zubů. Mám radši tradiční kuchyni,“ otřásla se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám