Hlavní obsah
Článek

Na pódiu je za suveréna, v ringu si to rozdává s mnohem zkušenějšími boxery, v moři zase se žraloky. Zpěvák Daniel Landa (55) má ale ještě jednu roli, otcovskou, v níž je úplně typický rodič, jak má být. Podívejte se na unikátní fotografii jeho dvou dcer Roxy a Rozárky!

Zpěvák svoje dcerky před médii dost skrývá, takže bylo překvapení, že se někomu vůbec podařilo dva jeho poklady zvěčnit. Je vidět, že si dívky táty, který pořád někde lítá, ať už kvůli práci, nebo sebezdokonalování, užívají naplno.

Landa vzal dcerky do zážitkového parku, v němž je možné sportovat, zkoušet hlavolamy nebo hrát dobrodružné hry. Teď na podzim si ho děti asi moc neužijí. Startuje totiž jeho Žito Tour 2014, série svolávacích koncertů na megalomanskou akci příští rok, na níž by mělo být přes sto tisíc diváků.

V pěti halách v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích a Bratislavě se Landa v listopadu představí se vskutku zvučnou kapelou. Nechybí v ní kluk Anny K. Tomáš Vartecký, Karel Mařík a další.

„Kapela je naprosto fantastická. Vládne výborná nálada a skvělý duch. Naše koncerty budou nabity obrovskou energií!" pochvaluje si kolegy hudebníky Daniel Landa, který si myslí, že turné takových rozměrů už nikdy divákům nenabídne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám