Hlavní obsah
Článek

Nejbližší spojenci Josefa Rychtáře (65) jsou v trapu! Vdovec po Ivetě Bartošové (†48), který moc přátel nemá, a o to víc si vážil několika mála jedinců, kteří ho z bůhvíjakých příčin po smrti jeho ženy drželi nad vodou, mu už oporou nejsou. Jak se Super.cz dozvěděl, dva z těch, na které doteď nedal dopustit, s ním ukončili spolupráci!

Rychtář přišel o zaměstnance Václava V., který v jeho zabezpečovací firmě působil po odchodu exmanželky Dariny Nové jako pojistka, že společnost bude fungovat i v případě, kdyby byl pravomocně odsouzen za některý z trestných činů, z nichž se zpovídá u soudů. V takovém případě by totiž přišel o koncesi. Jenže muž, který dokonce u jednoho soudního jednání svědčil ve prospěch svého bývalého šéfa, podle našich informací odešel na lépe placené místo. Kdo by nyní mohl být náhradním jednatelem firmy, to je otázkou. Nad synem Honzou Rychtářem také visí Damoklův meč v podobě odsouzení za zmlácení Macury a někomu cizímu by asi vdovec po zpěvačce také nevěřil.

Ještě překvapivější ale je to, že se po boku kontroverzního muže přestal objevovat dosud extra věrný poskok a pejskánek Standa Lysý. Zvukař, který po smrti Bartošové jejího muže doprovázel snad i na toaletu, se prý už několik týdnů v Říčanech také neobjevuje. „Ti se museli pohádat, jinak tu byl pečený, vařený,“ tvrdí sousedé.

Je jisté, že bude mít hodně informací ze soukromí Ivety i Josefa, navíc soud bude řešit loňskou dopravní nehodu způsobenou říčanským postrachem Rychtářem, při níž došlo hned k několika zraněním. V tomto případě je Lysý veden jako poškozený. Pokud ho pán uren něčím rozezlil, mohl by mu v případu hodně uškodit.

Otazník visí snad jen nad podivínem Petrem Veselým. Toho s Rychtářem také pár týdnů nikdo nezahlédl, jisté ale je, že alkoholické dýchánky v Říčanech prý překvapivě utichly a vdovec se asi po večerech věnuje meditaci se svou sestrou Jarmilou. Ta, spolu s Rychtářovým synem Honzou, mu asi zůstala jako jediná spojenkyně…

Související témata:
Kamarádství

Reklama

Další články

Načítám