Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takhle bychom si přáli stárnout asi všichni… Oblíbená zpěvačka a herečka s mimořádným komediálním talentem Bette Midler (68) sice nikdy nepatřila mezi oslnivé krasavice, ale s blížící se sedmdesátkou by se před jejím sexappealem mohly sklonit i mnohem mladší kolegyně. Bette trochu podezíráme, že se za čarodějku nepřevlékla jen na hallowenskou párty…

Trojnásobná držitelka cen Grammy či čtyř Zlatých glóbů jakoby si záhadným kouzlem dokázala odčarovat deset kilo a z rodného listu umazala minimálně desetiletí. Navíc jí velmi prospělo, že upustila od svých beránčích kudrlinek, které nosila ještě dlouho po éře 80. let a zvolila šmrncovní krátký sestřih.

Zbrusu nová Better Midler se v kostýmu čarodějky objevila na obrovské párty v luxusním newyorském hotelu Waldort Astoria, kde se sešla smetánka z širokého okolí i Hollywoodu. Pozvánku dostala zhruba tisícovka osob.

Slavná rodačka z havajského Honolulu však patří mezi organizátory galavečera. Mezi hosty tohoto 19. ročníku akce byste v pátek večer našli ještě třeba Debru Messing, Marthu Stewart, Billyho Crystala, Katie Couric, Michaela Bloomberga, Chevyho Chase nebo návrháře Michaela Korse.

Midler se vepsala do dějin filmu například svými rolemi ve snímcích Růže, Klub odložených žen, Po čem ženy touží, Stará láska nerezaví, Stepfordské paničky či Ženy.

Reklama

Další články

Načítám