Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tělo samá modřina, ale úsměv od ucha k uchu... Že by vášnivá noc s novým milencem? Možné je všechno, ale podle nabitého programu Lei Thompson se momentálně přikláníme spíš k jinému scénáři. Třiapadesátiletá hvězda trilogie Návrat do budoucnosti, rodinné komedie Dennis - postrach okolí nebo filmu Starostka z cukrárny, se totiž zcela poddala své účasti v již devatenácté řadě soutěže Dancing with the Stars a její taneční partner Artem Chigvinstev jí podle všeho dává pořádně zabrat.

Odhodlání herečce evidentně nechybí, což dokázala i tento týden svým úžasně provedeným tanečním číslem. Vášnivé tango této dvojice z tohoto týdne herečce zajistilo postup do dalšího kola.

A aby se podobného úspěchu dočkala i v tom následujícím, kdy ji čeká rumba, je zapotřebí neponechat nic náhodě a vypilovat veškeré detaily. A že se Lea během tréninků ‚nefláká‘ je v šortkách evidentní...

Reklama

Další články

Načítám