Hlavní obsah
Článek

Na půdě kalifornského Catalina Islandu se ve čtvrtek odehrálo jedno hodně dráždivé focení. Postarala se o něj americká topmodelka Hailey Clauson, která v branži působí už od svých čtrnácti let a za velkou louží patří k nejvyhledávanějším v oboru. Dnes devatenáctiletá Hailey je totiž podobně jako Kate Upton prototypem americké krásy.

Není těžké odhadnout, proč se o Hailey přetahují hlavně značky spodního prádla a plavek. Jen letos se stala tváří kampaně plavkového gigantu Beach Bunny i jeho prádlového konkurenta Agent Provocateur. Proto je celkem překvapením, že její poslední plážové focení, kde má na sobě pouze černé kalhotky, patřilo oděvní značce Guess.

V patnácti se 180 centimetrů vysoká Hailey dostala do centra pozornosti kvůli tomu, že na newyorském týdnu módy šla velké přehlídky pro Diane von Fürstenberg, DKNY a Oscara de la Rentu navzdory nařízení, že předvádějícím modelkám musí být minimálně šestnáct. V té době prý byla samá kost a kůže. Během dvou let se ale její postava změnila natolik, že si s ní agentura nevěděla rady. Na přehlídky se už nehodila. O to větší díru do světa udělala právě na stránkách Sports Illustrated nebo ve zmiňovaných kampaních, kde se její přednosti vyvažují zlatem.

Reklama

Další články

Načítám