Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Macura (49) asi musel Ivetu Bartošovou (†48) opravdu milovat! Jinak by se nedalo vysvětlit, proč pokusům o její záchranu věnoval tolik času a úsilí, že se dostal do existenčních potíží. „Finančně jsem se dostal úplně na nulu. Snažím se sehnat práci, ale v Česku to nejde. Mají mě jako toho od Bartošové,“ řekl Super.cz bývalý přítel zpěvačky, který už jezdí prosit o práci i do zahraničí.

„V jednom jsem Ivetu začal chápat. Je strašně nepříjemné, že vás na ulici lidé poznávají, a teď v cizině jsem poznal, jaké to je, když jste konečně zase anonymní. Mám za sebou nějaký konkurz a věřím, že ta práce vyjde. Potřebuju se z téhle situace vymanit,“ prozradil nám Macura.

Ten přišel o práci už dávno v době, kdy v médiích probíhaly jeho hádky s Rychtářem o Ivetu. Něco měl našetřeno, protože ale své kamarádce posílal tajně desítky tisíc, všechny úspory vyčerpal. A ani nájmy v jeho domě nedaleko Prahy, v němž ubytovává řadu lidí, kteří se ocitli v nouzi, mu na slušné živobytí nevydělají.

Pokud by se nemohl opět uplatnit jako softwarový inženýr, klidně by mohl začít podnikat s rajčaty. Jejich pěstování si už vyzkoušel a dokázal si, že mu docela dobře jde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám