Hlavní obsah
Článek

Americký herec Michael C. Hall se musel poprat s další velkou výzvou v kariéře. Na divadelní prkna Brodwaye se postavil v roli východoněmeckého transgendera v muzikálu Hedwig and the Angry Inch, v němž dosud exceloval Neil Patrick Harris. Třiačtyřicetiletý rodák ze Severní Karolíny se zapsal do paměti televizních diváků jako sériový vrah s ‚dobrými úmysly‘, ale tady se musí popasovat s něčím ještě bizarnějším, než jeho seriálový Dexter Morgan. Před diváky předstupuje v těsných trenkách z latexu nebo tančí v paruce a ženských šatech.

Hall se přitom vydal na tenký led, jelikož jeho předchůdce, populární svůdník Barney ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku, za tuto roli obdržel hned několik cen včetně Tony Award za nejlepšího muzikálového herce.

Michael navíc musel zhubnout, přesto je stále svalnatější a mužnější, než byl drobný Harris. Naplno zde také předvede svůj rockový hlas. V minulosti již v divadle působil v muzikálech Cabaret nebo Chicago, a tak bylo prý jeho obsazení jasnou volbou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám