Hlavní obsah
Článek

Moderátor Zpráv na Primě a diskuzní Partie Tomáš Hauptvogel jde do sebe. Za uplynulý rok dokázal shodit 12 kilo a o dvě velikosti snížit konfekční velikost. Moderátor přiznává, že je na vině kamera, která přidává, a před ní chce jednoduše vypadat dobře.

"Kamera hrozně přidává. Za poslední rok jsem zhubl 12 kilo a furt by to chtělo ještě pár kil. Ale sport všeobecně prospívá - už vyjdu schody, aniž bych se zadýchal, a taky obléknu kalhoty, které jsem dlouho nenosil," pochlubil se Hauptvogel, který o hubnutí promluví v sobotních VIP zprávách.

V novém životním stylu se cítí dobře. Základem je právě pohyb a kvalitní strava. "Ráno si dávám tradičně pohankovou kaši na odkyselení, na oběd něco lehkého a večer jen zeleninu," popisuje s tím, že denně uběhne 5 až 10 kilometrů.

Tomáš Hauptvogel je vedle Terezie Kašparovské novou tváří diskuzní Partie. V nové roli se poprvé představí už v neděli.

"Je to obrovská výzva. Na aktuální Partii se připravuji tak, že si o daných tématech hodně načítám, denně čtu noviny a zpravodajské servery a pořád do sebe nasávám další a další informace. Příprava diskuze je prostě obsáhlá," uzavřel Hauptvogel.

Reklama

Další články

Načítám