Hlavní obsah
Článek

Svatba? Ne! Tak zní pokaždé odpověď zpěvačky Dary Rolins (51), jestli opravdu netouží po pohádkovém dni, o němž sní většina dívek a žen. Na rozdíl od kamarádky Simony Krainové (51), která už je v jejím věku několik let vdaná podruhé, ona prý po sňatku nikdy netoužila. A to prožila několik dlouhodobých vztahů.

Vdávat se nechtěla, ani když se jí narodila dcera se zpěvákem Matějem Homolou, stejně tak nyní, když už staví hnízdečko lásky s kolegou Patrikem Vrbovským (47). Bílé romantické šaty jí ale sluší moc a ráda si je obléká na jiné příležitosti. Naposledy to bylo na otevření nového obchodního centra, kdy jsme o ně měli dokonce trochu strach. Zpívala totiž na jedoucích eskalátorech, takže mohla róba doznat úhony.

Čtyři patra ale nakonec projela Dara, již na klavír doprovázel Ondřej Brzobohatý (41), bez problémů, ale okamžitě zmizela, aniž by nahlédla do jediného z obchodů a butiků. "Mizím do Lucerny, byli jsme tam s Patrikem už včera, jsou tam totiž hiphopové večery a on vystupuje," vysvětlila Super.cz Dara.

Reklama

Další články

Načítám