Hlavní obsah
Článek

Jsou mladí, krásní a už zlomili nejedno dívčí srdce. Čtveřice mládenců z českého boybandu New Element, který na internetu rozpoutal šílenství už svými předchozími písničkami, přichází premiérově s videem k songu Sdílení. Líbí se vám?

Klip, v němž se řeší téma sociálních sítí a lásek, které na nich vznikají, kluci natáčeli dvě noci v divadle v Ústí nad Labem a v loděnicích v Děčíně. „Připravujeme cédéčko, které má vyjít za zhruba dva týdny, a k tomu jsme ještě natáčeli klip, takže nám práce dost zamávala soukromými životy a vztahy. Na nic není čas,“ říkají pánové, jimž se čím dál tím víc rozšiřuje i řada zamilovaných fanynek. A po tomhle klipu, v nichž se trochu svlékají, ale ukazují se i jako fešáci v módním oblečení či v kvádrech, určitě ještě nové přibydou.

„Natáčení bylo náročný. V loděnicích jsme ve čtyři ráno dělali záběry s umělým deštěm a do jednoho jsme to odmarodili. Je to dřina, ale co bychom pro naše Elementers (fanynky a fanoušky bandu – pozn. red.) neudělali,“ dodává čtyřka, která zaujala už i mimo hranice všedních dnů a natočila reklamu pro americký a britský trh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám