Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Polévání ledovou vodou prý vystřídal nový fenomén. Není tak duchaplný a ani nepomůže nikomu v nesnázích, jako tomu bylo u předešlého projektu, ale možná někoho aspoň trochu pobaví...

Převážně mezi celebritami se totiž rozmohl nový trend - focení se hned po probuzení ještě v posteli. O své ‚nevypiplané' já se následně podělí na sociální síti.

Učinila tak už řada slavných žen, ale i mužů. Ti však mají z nové zábavy svých kolegyň spíš legraci a na jejich konto se dobře baví. Recesistické fotografie už přidali třeba herec James Franco nebo Jeremy Clarkson z Top Gearu s michelinským kuchařem Hestonem Blumenthalem.

Přestože některým dámám se daří vyvolat pocit, že se neberou až tak vážně a fotografie je reálná, najdou se i takové, které musí být krásné za všech okolností. Třeba taková Paris Hilton chce navodit dojem, že se probouzí jako roztomilá panenka se slušivou patkou a bez jakékoli ‚oleženiny‘ či pytle pod okem...

Reklama

Další články

Načítám