Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že Agátě Prachařové (38) pomalu v modelingu začíná zvonit umíráček, je asi jasné i jí samotné. Mládí netrvá věčně a i její konkurentky už v dřívějším věku začínají myslet na zadní kolečka. Nikdo ale až dosud naplno neřekl, co si o kontroverzním ramínku na šaty myslí. Vtipné je, že otevřeného názoru na manželku jednoho herce se dopustil týpek, který se rád přiživuje na slávě ostatních.

Je jím bývalý spolupracovník Ivety Bartošové (†48) a snoubenec gay zpěváka Jana Bendiga (30) Lukáš Rejmon, který se už před lety snažil proslavit, když prohlásil, že se chce vyspat s Karlem Gottem a Václavem Klausem.

„Nebaví mě číst o přestárlé a tlusté Agátě, která je už tak nudná. Chci zpátky Ivetu,“ napsal na svém webu Pinkstar Lukáš u příležitosti půlročního výročí smrti zpěvačky. Coby přímý účastník alkoholických lapálií Bartošové se nestydí přiznat, že spěla ke konci již delší dobu.

„Přiznejme si to, že hodně nás doufalo a hlavně čekalo (protože jí prostě nebylo pomoci), že se jednou Iveta zabije a bude z toho událost roku. A taky, že byla. Musíme si přiznat, že prostě bez Ivety a jejích bláznivejch story to už není ono,“ dodal mládenec.

Je Agáta Prachařová zralá na modelkovský důchod?
Ano, už je na čase, nikoho dávno nebaví
71,1 %
Ne! Ještě chvíli ať vydrží
25,5 %
Možná. Otčím Stropnický by jí mohl zařídit kariéru v politice
3,4 %
Celkem hlasovalo 43275 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám