Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Slávychtivá Eva Feuereislová (34) v létě vyvezla své nové implantáty do Itálie, kde se připletla k ostře sledované společenské události. Média z celého světa ovšem do Benátek nedorazila kvůli české silikonce, ale přilákala je sem svatba George Clooneyho (62).

Kontroverzní účastnice šmírovací reality show umí být ve správný čas na správném místě, a tak si udělala dovolenou zrovna v době, kdy byla v Itálii větší koncentrace fotografů než při udílení Oscarů. „Celé Benátky byly vzhůru nohama. Dokonce jsem procházela i kolem hotelu, kde se svatba konala. Byli tam novináři ze všech koutů světa, opravdu blázinec,“ popsala Feuereislová dění v Benátkách.

Eva brzy zjistila, že zde média nejsou kvůli ní, a raději zašla relaxovat na pláž. „Voda tam byla celkem studená, takže to na delší plavání bohužel nebylo. Ale ve vyhřívaném bazénu u hotelu jsem to zvládla i se svýma novýma plovákama,“ zažertovala Eva, která vyrazila na dámskou jízdu. Ženicha si domů nepřivezla navzdory tomu, že se v Itálii opalovala nahoře bez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám