Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Richard Genzer a Michal Suchánek si do své talkshow tentokrát pozvali přítelkyni Pepy Kokty Ornellu Štikovou. Maminka malého Quentina se na natáčení pořádně vyfikla. Geňa se Suchošem měli co dělat, aby se blonďaté dračici dívali jen a jen do očí.

Dravá Štika se totiž vyzbrojila obrovským výstřihem, ve kterém se vyjímala její velká ňadra v černé podprsence. Ornella byla podrobena křížovému výslechu a leccos o sobě prozradila. Třeba to, jak probíhá její běžný den. Nejedna maminka by se divila, jaká je u Ornelly na rodičovské dovolené pohoda...

„Teďka je trošku klid a nuda. Den probíhá asi tak, že mě Pepa nechá spát třeba do desíti, jedenácti, pak mi udělá snídani, někdy i oběd, pak se pleskáme, a pak jdeme na procházku,“ chichotala se v naší ukázce Ornella, která by Quentinovi jednou ráda pořídila sourozence.

„Nechci, aby Quentin byl jedináček. Nechávám to plynout, ale musím přiznat, že bych nerada měla druhé dítě už teď, raději bych ještě chvíli počkala. My se sestrou jsme od sebe o tři a půl roku, což se mi zdá jako ideální rozdíl,“ míní.

Ornelle prý vůbec nevadí, že má o generaci staršího partnera. Na Pepu Koktu pěla jen samá slova chvály.  „Vždycky mě přitahovali spíš starší muži. S vrstevníky jsem si nikdy moc neměla co říct. Nevím proč. Můj partner je muž, kterému můžu říct úplně všechno, propovídali jsme vždycky hodiny a hodiny, ví si se vším rady, dokáže mi pomoct, uklidnit mě, v tom je jeho kouzlo,“ rozněžnila se.

Jediné, co jí snad na Pepovi vadí, je uklízení. „Nedokáže uklidit podle mých představ. Třeba když vaří, nedokáže vyleštit plotnu nebo digestoř, takže jsou na ní šmouhy,“ pokárala svého milého Ornella, která se v Talkshow Geni a Míši rozpovídá už v neděli večer.

Reklama

Další články

Načítám