Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Býval shrbeným Quasimodem, odporným skřetem v Klíči králů či odpudivým hrobníkem v Hamletovi. Když se v jakémkoliv muzikálu objevila nějaká hnusná zpitvořená postava, mohli jsme čekat, že pod maskou najdeme jinak sympatického zpěváka se skvělým hlasem Tomáše Trapla.

"No a teď mám jenom jeden, obnovenou Kleopatru. Všechno mi skončilo, snad se bude ještě hrát Adam a Eva, připravuju Mamma Mia! a také se vracím do Draculy, který se bude hrát příští rok. Už moc obsazovaný nejsem, asi už jsem všechny naštval, ani nevím proč. Ale to se tak někdy stane," krčil rameny zpěvák.

Z čeho tedy vlastně žije? "Učím na dvou školách, šestnáct let na státní konzervatoři a druhým rokem na DAMU. A pak si ještě přivydělávám pronájmem," prozradil s tím, že v době, kdy byl opravdu obsazovaný, bezhlavě neutrácel a pořídil si několik bytů a dům, aby měl jistotu na stará kolena.

"Pořád jsem byl někde v tahu, takže jsem se ani moc nestaral o děti a teď mi to vracejí a kašlou na mne," svěřil se nám Tomáš Trapl s obavou, že jednou skončí úplně sám. "Třeba ne rovnou v domově důchodců, ale někde oběšený," sálal z něj pesimismus.

Reklama

Další články

Načítám