Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vyhněte se situaci, kdy se vydáte do obchodu s dárky pro děti, a nebudou mít oblíbené hračky skladem. Chcete pro děti to nejlepší a toho dosáhnete jedině včasným nákupem. Obzvlášť pokud díky tomu můžete výrazně ušetřit na dopravě zdarma nebo využitím kuponu s 30% slevou. S hračkami od Pongo nikdy nemůžete šlápnout vedle a Vaše děti jimi rozhodně potěšíte.

Tak s tímhle nikdo nepočítal. Pravděpodobně to dělají už i vaši sousedé!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víte to přece také, že čas neúprosně plyne a vám nezbývá nic jiného, než se začít ohlížet po dárcích pro vaše ratolesti. A to čím dříve, tím lépe! Pravidlem bývá, že nejlepší dárky se rychle vyprodají, proto byste si měli pospíšit. Jistě chcete svým dětem dopřát to nejlepší a v tom vám pomůže Pongo se svou nabídkou zimních hitů. Nenechte si vykoupit nejlepší dárky vašimi sousedy!

RC Roboryba na dálkové ovládání. Zadejte kód do objednávky „PONGO30“ a získejte 30% slevu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jezdit s lodí už je nuda. Teď je tu robo ryba. Vložte rybu do vany, akvárka nebo i do bazénu a začněte. Rybu můžete ovládat manuálně nebo si můžete vybrat jeden ze tří automatických módů. Hit robo ryba na dálkové ovládání je skvělá pro vaše děti. Hračka je bezpečná a umí ji ovládat úplně každý.

Magická robo víla. Doporučujeme zadat v objednávce kód „PONGO30“ a máte slevu 30 %. To se vyplatí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rybičku v akvárku už má každý, ale málo lidí má magickou robo vílu. Vložte robo vílu do vody a ona začne plavat. Víla má 3 druhy ocasních kroužků pro plavání. Můžete tak měnit techniky jejího stylu plavání a pozorovat její realistické pohyby.

Magická robo víla s podmořským světem. Zadejte v objednávce kód „PONGO30“ a sleva 30 % je vaše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nestačí vám robo víla samotná? Objednejte si robo vílu s nádherným podmořským světem. Navozuje klidnou atmosféru a zároveň garantuje nekonečnou zábavu. Robo víla plave 4 různými směry a pohybuje se jako skutečná mořská víla. Každá holčička chce být princeznou nebo vílou a tato hračka ji jistě nadchne.

Věnujte své ratolesti TV konzoli lexibook se 120 hrami! Nyní doprava zadarmo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

TV hru jednoduše připojíte k televizi a můžete řádit. Při hře nikdy nezůstanete v klidu, budete se potit a pěkně se pobavíte. Objevte 120 nových super her rozdělených do různých kategorií. Jedinečný interaktivní zážitek může začít. Skvělý jako dárek k Vánocům!

Tkalcovský stav My Loom s dopravou zdarma. Kreativní hračka pro kreativní děti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Utkejte si na vlastním tkalcovském stavu vše, co vám fantazie dovolí. Náramky, náhrdelníky nebo třeba šálu. Cokoliv bude vaše dítě chtít, fantazii se meze nekladou. Využijte dopravu zdarma.

Další články

Načítám