Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Maurerová je po rozchodu s manželem Milanem na svá dvojčata Aničku a Josefa úplně sama. A protože chce vypadat stále parádně, prozradila, že na sebe si i v zápřahu najde vždycky čas.

"Ten si pro sebe urvu i na úkor jiných věcí. To, že je v rohu prach, přehlídnu, ale to, že mám neobarvené vlasy nebo špatnou pleť, nepřehlídne nikdo včetně mě," řekla Super.cz herečka. "Hodně se mažu Indulonou, to je základ. Na kosmetiku chodím jen jednou za 8 měsíců, za což si vysloužím zdvižený prst, ale pracuju na tom, zlepšuju se," popisuje své kosmetické zázraky.

Maurerová vždycky měla velmi štíhlou postavu. Dlouho za to vděčila genům. "Štíhlou postavu mám od přírody. Pak se ale přižene věková hranice, kdy už to není jen příroda a musí se víc pracovat. Začala jsem chodit na bikram jógu, víc se hýbu. Vždycky mi chutnal bůček a kachna se šesti, ale teď už se soustředím alespoň na to, aby kachna byla bio," směje se herečka.

I díky bikram józe má prý tak mladistvou tvář. "První lekce byla pro mě kurzem přežití. Pak jsem se na tom stala v podstatě závislá. Dělá mi to dobře fyzicky i psychicky. Myslím si, že i to, jak vypadáte, je z devadesáti procent práce psychiky. Tak na tom makám víc než na tom těle," dodala populární herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám