Hlavní obsah
Článek

Krasavec Majk Spirit si vyzkoušel roli modela a zapózoval pro listopadové číslo pánského časopisu, na jehož titulní straně se objeví. Majk je prvním Slovákem, který se na titulu objeví. Před ním ho ozdobilo 200 světových hvězd.

Až doteď se na obálce amerického časopisu, který u nás vychází od roku 1996, neobjevila žádná česká ani slovenská celebrita. Čerstvému třicátníkovi Majku Spiritovi se tak povedl husarský kousek, když slíznul smetanu v podobě titulní strany i šestistránkové fashion story.

„Speciální příležitost si žádá speciální tým, a proto jsme k nafocení Majka Spirita pozvali česko-amerického fotografa Pavla Havlíčka. Ten žije dlouhodobě v New Yorku, kde se věnuje fotografování celebrit pro stránky prestižních amerických časopisů a na svém kontě má třeba fotky Victorie Beckham, Shakiry nebo Anne Hathaway,“ říká Jiří Roth, šéfredaktor českého vydání magazínu Esquire.

„Pro Majka je to velká pocta a příležitosti, která se mu naskytla, si velmi váží. Bere ji rovněž jako pozitivní předzvěst blížícího se druhého sólového alba, na které jeho fanoušci netrpělivě čekají,“ dodal Michal Matejovič, manažer Majka Spirita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám