Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) vyrazila na karlovarský festival, protože byla pozvána na nejexkluzivnější párty francouzského šampaňského. "Přivezla jsem si několik krásných rób. Nejsem rozhodnutá, jak dlouho tu zůstanu. Ještě ani nevím, co si vezmu na sebe," řekla Super.cz na kolonádě, kam vyrazila jen v kratičkých šortkách. Půl roku po porodu syna Maxe vypadá opět nádherně.

Minulý týden strávila Simona s manželem na dovolené v Toskánsku. "Utekli jsem českému počasí. Bylo tam krásně," nadšeně vyprávěla. Synka ovšem do lázeňského města nevzala. "Max je doma s chůvou. Pár dní to bez nás vydrží, ale mně se bude určitě stýskat," míní.

Krainová čeká každým dnem také telefonát od agentury, která ji najala na reklamu. "Nevím, kdy bude fiting. I na tom záleží, jak dlouho se v Karlových Varech tentokrát zdržíme," vysvětlila Simona, která loni přijela na festival v šestém měsíci těhotenství a přesto byla hvězdou závěrečného večera. Předloni zde byla také, tehdy ještě s exmilencem Jiřím Hudlerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám