Hlavní obsah
Článek

Herečka Jennifer Lawrence (33) se po čtyřech měsících rozešla se zpěvákem Chrisem Martinem (37). Podle britského deníku The Mail za to může Gwyneth Paltrow (51), s níž má frontman skupiny Coldplay dvě děti a se kterou se od března letošního roku rozvádí.

Lawrence však nezvládala to, jak blízcí si Gwyneth a Chris jsou i po rozchodu. Žárlivost ji dohnala až k tomu, že Martinovi dala kopačky. V létě přitom za ním putovala na místa, kde jeho skupina zrovna koncertovala, aby ho tak podpořila.

„Jennifer začalo otravovat, jak pořád sledovala Chrise hrát si veřejně na šťastnou rodinu s Gwyneth, docela ji přitom štvalo, že naopak jejich vztah se snažil skrývat,“ tvrdí deník The Mail.

Ještě nedávno přitom babička herečky tvrdila, že s nimi Martin stráví Vánoce. „Matka Jennifer letěla do Los Angeles, aby se potkala s Chrisem. Budeme muset přidat ještě jednu židli ke stolu u vánoční večeře. Rodina se rozrůstá tak moc, že budeme muset večeře a setkání rozdělit do několika,“ svěřila její babička deníku The Sun.

Reklama

Další články

Načítám