Hlavní obsah
Článek

Síla léčivých kamenů a krystalů má vliv hlavně ve chvíli, kdy na sebe necháte působit kámen spojený s vaším znamením. Nemusí to tak ale být vždy, stačí pouze zesílit jejich energii kombinací s čistým krystalem křišťálu, a můžete tak bez obav využít léčivou sílu ostatních minerálů i pro sebe.

Nastartování imunitního systému Kozorohů, Raků a Blíženců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křišťál je nejúčinnějším krystalem, kterým můžeme chránit naše zdraví. Podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Jeho jas a čistota zesiluje frekvence v organizmu a tím napomáhá k jeho rychlejší regeneraci a připravenosti k boji s nežádoucími vlivy. Při jeho umístění do středu místnosti využijete starodávné učení Feng šuej, a vytvoříte tak ve svém domově příjemnou atmosféru bez stresů a nepříjemného napětí.

Univerzální Onyxová miska pro všechna znamení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Onyx je unikátní minerál, nabízející své schopnosti pro všechna znamení zvěrokruhu. Jeho hlavní vlastností je zajišťování opory v obtížných nebo nepřehledných situacích. Výrazně pomůže i v obdobích mimořádného citového nebo tělesného stresu. Usnadňuje přijímat poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a pomáhá vyrovnat se s podmínkami ve vašem okolí. V podobě 10cm misky navíc poslouží jako estetické úložiště mincí a drobných předmětů.

Kouzlo bronzitového talismanu pro Lvy, Panny a Váhy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bronzitové mýdélko s hnědou barvou a lesklými šupinkami vyhání z těla nerovnováhu a posiluje uzdravení. Pohlcuje negativní energie a proměňuje je v pozitivní síly, které podněcují tělo, aby se samo uzdravovalo. Na tělesné úrovni nabíjí tělo životní silou a současně z něj dokáže vyhánět nemoci.

Posílení organismu proti nachlazení a virům pro Štíry, Střelce a Býky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ametyst je považován za jeden z nejsilnějších kamenů určených na ochranu. Posiluje váš organismus a podporuje imunitní systém tak, abyste zůstali zdraví během podzimních chřipkových epidemií. Ametystový náramek navíc pomůže ve stresových situacích a při přepracovanosti.

Maximální soustředěnost dodá Vodnářům, Skopcům a Rybám achátový náhrdelník

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani Vodnáři, Skopci a Ryby nezůstanou zkrátka. Jejich schopnost soustředění dokáže podstatně zvýšit magický achát. Ten navíc vylepšuje duševní život, dodává člověku odvahu, aby byl upřímný sám k sobě, což Beranům často chybí. Povzbuzuje k tichému rozjímání a zužitkování životních zkušeností. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání.

Další články

Načítám